Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Akciókat szerveznek az üdülési csekkek és a SZÉP kártyák felhasználására


Közösen kampányol a Magyar Turizmus Zrt. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével

A még kint lévő üdülési csekkek beváltását és a Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya szállodaifelhasználását szeretné ösztönözni őszi kampányával a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.).

Az MT Zrt. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével (MSzÉSz) közösen szeptemberben indítja őszi kampányát a bor és a gasztronómia jegyében.

Az MT Zrt. keddi közleménye szerint az egészen november közepéig zajló kampány során különböző, borhoz és gasztronómiához kapcsolódó akciós ajánlatok közül válogathatnak a belföldi utazók, melyeket az akcióban részt vevő több mint 80 szálláshely biztosít.

A kampányban részt vevő szálláshelyek 2=3 típusú akcióval vagy minimum 10 százalékos kedvezménnyel várják az utazókat, illetve a csomag mellé a borhoz és gasztronómiához szorosan kapcsolódó ingyenes pluszszolgáltatást nyújtanak. Az akciós időszak végét a Márton-napi eseményekhez igazítják a szervezők – olvasható a közleményben.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a kampány támogatására a mintegy két hét múlva már letölthető, minden platformon futó, ingyenes mobilalkalmazást indít. Több mint 1000 vendéglátóhely, húsznál is több bor és gasztronómiai fesztivál, és csaknem 40 exkluzív szállásajánlat kap helyet a GPS alapú listázást ingyenesen letölthető mobilalkalmazásban.

A programokról információt, a pozíciójukhoz legközelebbi vendéglátóhelyeket, látnivalókat és szállásokat is könnyen találhatnak majd maguknak a turisták, és útvonalat is tervezhetnek az alkalmazás segítségével.

Az alkalmazás az MT Zrt. lapjának facebook-oldalán mutatkozik be – olvasható a közleményben.


Kategória: Kiemelt hírek


Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.