Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

BUDAPEST – Aquaworld Vízibirodalom és Oriental Spa


 Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

!Aktuális ajánlat»

Budapesten az Aquaworld – Vízibirodalom, valamint a Ramada Resort Budapest szállodában található Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont jegyeiből, bérleteiből, sport (fitnesz, squash, tenisz), wellness (masszázsok, testkezelések), és szépség szolgáltatásaiból (kozmetika, fodrászat, manikűr-pedikűr) a szolgáltató 15%-os kedvezményt biztosít a szakszervezeti tagok részére.

Aquaworld – Vízibirodalom (Honlap)

Európa egyik legnagyobb fedett vízibirodalma felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.

A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálna-család is kényelmesen elférne alatta!

Az egyedülálló szolgáltatásokat felvonultató fürdő 17 medencéje közül 15 minden évszakban üzemel, továbbá 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást. A gigantikus létesítményben a gyermekekkel érkezők kényelmét és zavartalan pihenését külön gyermekvilág szolgálja.

Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont (Honlap)

A szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.

A nyugalom szigete az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel, és zavartalan pihenést biztosít a mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere és az innen nyíló, elkülönített szaunavilág, ahol hamam-fürdő, finn szauna és gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és persze figyelmes személyzet fogad minden kedves látogatót.

A szépségfarm különleges masszázskezeléseket, testszépítő programokat, kozmetikát, fodrászatot és manikűr-pedikűrt kínál.

Számos sportolási lehetőség kínálkozik az erőnlét karbantartására; a fitneszteremtől kezdve a squash-on keresztül egészen a teniszig.

További »tájékoztató

 .

 .

Az Aquaworldben rendszeresen megrendezésre kerülő SPLASH Éjszakai Fürdő Party, valamint a MOONLIGHT wellness- és szaunaest éjszakai rendezvényeinkre is 15%-os kedvezményt vehetnek igénybe tagjaink a helyszínen megvásárolt belépőjegyek árából. Időpontok 2012-ben Splash November 10. December 7. és 28.

Moonlight Október 27. November 24. December 30.


Kategória: KedvezményekKiemelt hírekSzabadidős programok


Címkék:

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.