Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Cetelem pénzügyi kedvezmények 2018


Tisztelt Szakszervezeti Tagok !

 

 

A Magyar Cetelem Bank és a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége  együttműködésének köszönhetően a Bank kedvezményes pénzügyi ajánlatot kínál a szakszervezet tagjai számára.

 

A Magyar Cetelem Zrt. 1996 óta van jelen Magyarországon. A Bank tevékenysége a lakossági fogyasztási hitelezési tevékenységre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes skálájára nyújtva áruvásárlási kölcsönt. Áruhitelezés mellett jelentős, részesedése van a személyi kölcsönök piacán, üzleti modelljének köszönhetően hitelkártya kibocsátásban a piac meghatározó szereplője, valamint további lehetőséget kínál rendszeres megtakarítások elhelyezésére is.

 

A Cetelem szabad felhasználású hitelével számos tervét megvalósíthatja. Nem szükséges hozzá ingatlanfedezet, sem kezes, és nem kell folyószámlát nyitnia. Forint alapú, vagyis mind a kamat, mind a törlesztőrészlet kedvező és kiszámítható a futamidő végéig. Tág összeghatárok között igényelhető, többféle futamidővel, és más bankoktól eltérően nincsen előírt, rögzített minimális jövedelemkorlát sem.

 

A Cetelem hitelkártyája egy sokoldalú eszköz, mely tökéletes társ a mindennapokhoz. A kis összegű vásárlásokat gyorsan és kényelmesen fizetheti egyérintéses módon. Nagyobb kiadásaihoz igénybe vehet áruhitelt is a kártya hitelkeretének terhére (de annál kedvezőbb kamattal, fix futamidővel) újabb munkáltatói igazolás nélkül. A vásárlások után számos visszatérítést adunk.

 

Ha Önt inkább a megtakarításai biztonságos és jövedelmező elhelyezése foglalkoztatja, a Cetelem akkor is tud kedvező lehetőséget kínálni. A Cetelem Takarékszámla magas kamatot, napi kamatszámítást, és 0 Ft-os számlavezetési díjat kínál. Nincsenek extra feltételek, még folyószámlát sem kell nyitnia. Nincs lekötés, és nincs minimum befizetendő összeg, vagy havi kötelező befizetés. Bármikor elhelyezhető megtakarítás a számlán, és bármikor kivehető róla kamatveszteség nélkül.

 

További részletekért, vagy igény esetén keresse munkatársunkat a 061 336 9944 -es telefonszámon, és a Bank tanácsadói készséggel állnak rendelkezésére, hogy egy leginkább megfelelő, személyre szabott ajánlatot állítsanak elő Önnek, vagy látogasson a www.cetelem.hu/szakszervezeti-ajanlat weboldalra.

 

 

Üdvözlettel,

Nagy Zoltán

Bank at Work Kapcsolattartó

Magyar Cetelem Bank


Kategória: Kiemelt hírek

Cimkék:

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.