Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Csokonyavisonta – Korona Apartmanház/Korona Panzió


Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, élvezni szeretné a gyógyvíz nagyszerű hatásait vagy családi pihenéshez szállást keres, nálunk mindezt megtalálja. A csokonyavisontai üdülőtelepen a Korona Apartmanházban 7 igényesen kialakított apartmannal és számos 2-10 férőhelyes nyaralóházzal várjuk Önöket, hogy gondtalan, kellemes napokat tölthessenek el Nálunk. 2012 Áprilisától várjuk szeretettel a Korona Panzióban is az Őrségben pihenni vágyó vendégeinket.

 

panzioCsokonyavisonta Belső-Somogy különleges hangulatú települése. Határában sok erdő és liget, védett természeti területein az őstölgyes és borókás. Híres természetvédelmi területe a fás legelő. A patak völgyében több halastó létesült.

Mai hírnevét a település a 73 ° C alkáli hidrogén-karbonátos, gyengén jódos és kénes gyógyvízének köszönheti, amely többek között mozgásszervi, keringési, nőgyógyászati és gyulladásos betegségek gyógyítására jó. A fürdő a 68 000 nm területével, felszereltségével a pihenésre, gyógyulásra vágyóknak ideális. Szállodája és kempingje, több kiadó nyaralója egész évben vonza a fürdővendégeket.

Szakszervezetünk megállapodást kötött a Korona Apartmanház és Korona Panzióval, így tagjaink és családtagjaik kedvezményben részesülnek a szállásárból.

Tekintsék meg az ajánlatot, és amennyiben felkeltette érdeklődésüket az üdülési lehetőség  a megjelölt elérhetőségeken további információt kérhetnek.

»Tájékoztató

»Árlista

»Látnivalók

»Honlap


Kategória: KedvezményekÜdülés


Címkék: ,

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.