Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány


Fotóalbumok

RÉV kemping - Lakókocsi

A szántódi RÉV kempingben 1 db 5 személyes lakókocsi várja a pihenni vágyókat.

29 kép

2012. - Együttműködési megállapodás aláírása

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete (RKDSZ), a Honvédszakszervezet (HSZ), a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete (FTSZ), a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ), a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége (FBSZOSZ), valamint a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) vezetői által aláírt dokumentum egységes fellépést és akár közös demonstráció szervezését is lehetővé teszi. (212.10.16.)

5 kép

2010. - VPFSz Fáklyás Demonstráció

2010. október 26-án Fáklyás demonstrációt tartott a VPFSz - 2010

9 kép

2009. - Balatonfenyvesi gyermektábor

További képek ide kattintva érhetőek el.

9 kép

2008. 11. 14. - Nyugdíjas találkozó FBVI-ben

2008.November 14.én 10.00 órától a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige úti őri szálló színháztermében az intézet nyugállományában lévő tagjai részére nyugdíjas találkozó került megrendezésre.

A nyugdíjas találkozó kiváló hangulatban telt el,nagyszerű ebéd és élő zene szórakoztatta a nagy számban megjelent nyugdíjas kollegákat. Jó volt látni az örömüket és a rég nem látott barátok boldogságát ezen a nagyszerű napon.Megemlékeztek a közös aktív múltról,szót váltottak aktuális gondjaikról,örömeikről. Az összejövetel során a résztvevők mindhárom objektumban intézetlátogatáson vettek részt. A nagyszerű találkozót megörökítette Milkovics Pál fotóművész akinek képeit a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Szakszervezetének segítségével jutattják el a résztvevőknek.

12 kép

2007. RV kupa

23 kép