Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Hadipark – Szeged


Tisztelt Tagság!

Szakszervezetünk megállapodást kötött a szegedi Haditechnikai park üzemeltetőjével. A Szegedi Hadipark üzemeltetője vállalja, hogy az általa nyújtott szolgáltatásból a szakszervezet tagjai és családtagjai részére a mindenkor érvényes árából 30% engedményt biztosít (jelenlegi árak: felnőtt belépő: 1000 Ft, gyerek belépő: 600 Ft).

 hadipark

Hadipark

Szeged nagy katonamúltú és hagyományokkal rendelkező város, de jelenleg Szegeden sajnos nincs egy katonai laktanya sem. Így a mai gyerekek és fiatalok Szegeden nem láthatják testközelből a katona élet mindennapjait, eszközeit.

 

ruhak fegyverek
repulo kocsi
tank tuzerseg

 

Ezért hozták létre Szegeden egy Haditechnikai Parkot, ahol a felnövekvő nemzedékeknek be lehet mutatni a magyar néphadsereg eszközeit és az azt megelőző korok katonai relikviáit. Ezen munkával szeretnék segíteni a fiatalok hazafias nevelését. A létrehozott emlékpark nagymértékben segítheti a katonai toborzó munkát, a középiskolás és pályakezdő fiatalokkal a Magyar Honvédség megismertetését, katonai pályára irányítást. Széles körben biztosít lehetőséget különböző alakulatok bemutatására, a Magyar Honvédség értékeinek közvetítésére a civil társadalom irányában.

Fő célkitűzésük a park eszközállományának folyamatos kibővítése.

>>Weboldal

Helyszín: Szeged, Gomba utca 1/B.


Kategória: KedvezményekSzabadidős programok

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.