Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Balatonlelle – Hotel Lelle és Park Hotel


Tisztelt Tagság!

Balatonlellén közvetlenül a vízparton, az idei évtől a Hotel Lelle mellett a Park Hotel kedvezményes ajánlata is szerepel kínálatunkban.

Hotel Lelle közvetlenül a Balaton partján található és külsőségeiben a manapság oly divatos retro korszakot idézi.

Miben vagyunk mások?

Szállodánk különlegessége a méreteiben és az egyedülálló szolgáltatásokban rejlik. A Hotel Lelle olyan aktív hotel a Balaton partján, amely folyamatosan, 2 hónapon át egész napos aktivitásokkal várja a gyerekeket, szülőket és a fiatalokat egyaránt, mindezt hatalmas területen.

Kiknek ajánljuk?

Azok számára javasoljuk, akiknek a nyaralás egyenlő a Balatonnal, a napfénnyel, fürdéssel, sportolási lehetőségekkel, bulival. Aki a sok kiegészítő szolgáltatásért nem szeretne külön fizetni. Nálunk mindez együtt jár a szobával!

A hotel tájékoztatója itt elérhető:      »Tájékoztató                    » Honlap

Park_hotelA Park Hotel kellemes környezetben található üdülőszálló, a lassan mélyülő Balaton partja ideális a kisgyermekes családok számára. A gondosan ápolt, árnyas parkban hangulatos, különbejáratú, jól felszerelt apartmanok (konyha nélkül), gyermekbarát szolgáltatások Vendégeink kellemes pihenését garantálják.

Elhelyezkedés
A Park Hotel üdülőszálló a déli part közepén Balatonlellén, az egyik legkedveltebb üdülőhelyen található. A szálloda balatonparti övezetben, a vasútállomástól nyugatra kb. 800 méter távolságra fekszik.

A hotel aktuális ajánlata itt elérhető:   » Tájékoztató                     »Honlap      

Mindkét Hotel a Honvéd utcában található.

Fontos ! A foglaláskor az e-mailben meg kell írni, hogy FBVSZOSZ tag a jelentkező, és meg kell adni az igazolvány számot !

 .Mindkét Hotel a Honvéd utcában található.


Kategória: KedvezményekÜdülés


Címkék: , ,

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.