Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Katedra Nyelviskola – Szeged


 Tisztelt Tagság!

Miért tanuljunk idegen nyelveket? Rengeteg oka lehet annak, hogy idegen nyelveket tanuljunk. Talán azért, hogy megérthessük kedvenc dalaink szövegét, vagy ne kelljen kedvenc filmünk nézése közben feliratokat olvasni. Nem kell zavarban lennünk ha külföldön járunk, és más országbeli emberekkel kapcsolatba kerülünk, mert a kommunikáció a nyelvtanulás révén biztosítva van.

Érdemes nem csak egy nyelvre koncentrálunk. Ha tudsz egy kevéssé, pl. angolul, németül és netán spanyolul, akkor már nincs is korlát számodra és mehetsz üdülni, ahová csak akarsz.

Sokkal könnyebb munkát találni ilyen tudással, főként ha van bizonyítványod is, mely mutatja szintedet. Mai világunkban az idegen nyelvek már alapvető tudásnak számítanak, melyet meg kell szereznünk.

Az 1992 óta működő Katedra Szeged Nyelviskola (ILS Nyelviskola Szeged Kft.) Szeged egyik legsikeresebb nyelviskolája, nyelvoktatással, nyelvvizsgáztatással, fordítással és tolmácsolással foglalkozunk.

Oktatott nyelvek: Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, svéd, magyar mint idegen nyelv és igény esetén egyéb nyelvek oktatását vállaljuk.

Oktatási forma: Csoportosan és egyénileg

Oktatók, módszerek: Magasan képzett tanáraink a legkorszerűbb tananyagokból, kommunikáció orientált módszerekkel oktatnak. Hallgatóink nálunk is letehetnek akkreditált illetve nemzetközileg elismert nyelvvizsgákat, amelyekkel az EU bármely országában is bizonyítani tudják nyelvtudásukat.

Online nyelvoktatás: E-Katedra interaktív online tanfolyamokat is kínálunk, amelyek kiegészítik, vagy helyettesítik a személyes tanulási formát.

Szakszervezeti tagjainknak és azok családtagjainak a Katedra Nyelviskola kedvezményt biztosít. A további részleteket a csatolt pdf. fájlban olvashatjátok.

»Tájékoztató

»Honlap

 .

 

 


Kategória: KedvezményekSzolgáltatások


Címkék:

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.