Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Megoldódik a SZÉP Kártya kereszt elfogadása


Várhatóan 2012. április 15-től megoldódik a SZÉP Kártya kibocsátók közötti kereszt elfogadás. A K&H-nál március 1. óta mindhárom bank kártyája használható, az OTP április 15-re ígérte a kártya elfogadás biztosítását. Az MKB is folytatja a nyitást.

A három SZÉP Kártya kibocsátó bankot rendelet kötelezi arra, hogy a POS terminálokon egymás kártyáinak elfogadását tegyék lehetővé. A K&H Bank harmadikként csatlakozott a kártyakibocsátók körébe, de elsőként hidalta át a kereszt elfogadás problémáját. 2012. március 1-től ugyanis a K&H terminálokon mind az MKB, mind az OTP SZÉP Kártya használható.

Az OTP és az MKB közötti megállapodás is várhatóan létrejön. Az MKB Bank ugyanis közleményben jelezte a kártyatulajdonosok felé, hogy az OTP-től hivatalos értesítést kapott. Ennek értelmében az MKB SZÉP Kártya elfogadására az OTP POS termináljain 2012. április 15-től lesz lehetőség. A számlák kiegyenlítését addig a telefonos engedélyeztetés, vagy az internetes felület segítségével lehet végrehajtani.

Az MKB a közleményében megerősítette, hogy az általa kibocsátott SZÉP Kártyát a K&H, az UniCredit, valamint a Takarékbank már eddig is elfogadta, és rövidesen elindul az elfogadás az Erste Bank POS termináljain is.

forrás: szépkártya.hu


Kategória: KedvezményekKiemelt hírek

Cimkék: , ,

Hozzászólás (2)

Trackback URL | Hozzászólások RSS hírcsatorna

  1. Judit szerint:

    Nagyon sérelmezem az MKB-s SZÉP kártyát. Május 1-én terveztünk pénztárcánkhoz s SZÉP kártyánkhoz mérten strandolást, de nem fogadják el még mindíg! Április 28-án!
    Kíváncsi lennék hogyan került a képbe nekünk megint a legsz@rabb. OTP-s, KH-s lehet, MKB-s nem, pedig nem a világ végéra mentünk volna. NAgyon dühös vagyok. 🙁

  2. Nagy Zoltán szerint:

    nem szeretnék fanyalogni ,mert az tény ugyan,hogy elmehetek belöle egy Wellness hosszú hétvére,de már benzinre és kajára nem biztos hog telik mellette.
    Öszintén szólva jobban örülnék ha csak szimplán megfizetnének és nem az állam akarná megmondani hogy mi a jó nekem.

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.