Szegedi Csillag Biztos Jövőért Alapítvány

Szilvásvárad – Akácvirág Vendégház


Tisztelt Tagság!

 

Igényes család és bababarát szállás Szilvásvárad szívében!

 

Vendégházunk a Bükk-hegységben található, a Lipicai lovak, szivárványos pisztrángok hazájában, s a méltán híres Szalajka-völgy bejáratától öt perc sétára helyezkedik el. Akacos_vendeghaz_k Kedves fogadtatás mellett kínáljuk a pihenés és a teljes kikapcsolódás érzését.

Hangulatosan berendezett apartmanunkban, négy szobában 2, 3, 4 fős elhelyezést biztosítunk, új kényelmes bútorokkal, klímával és csodálatos kilátással a Bükk hegyeire. Kerti lakunkban ping-pong asztal, darts, gyermeksarok, mini könyvtár biztosítja a gyerekek és felnőttek kikapcsolódását.

Parkosított belső udvarunkban játszótér, fedett kerti étkezők és ingyenes, zárt-fedett parkoló várja az érkező vendégeket. Szállásunk különlegessége, hogy kérésükre a lovas-hintó vagy lovas-szán vendégházunknál veszi fel kedves vendégeit. Parkosított kertünkben szalonnasütő, bográcsozó hely, gömbgrill, tárcsán sütés, fedett kerti lak kényelmes fa bútorokkal találhatók.

Kiváló szórakozási lehetőségek Szilvásváradon és környékén: Túrázás, Bobpálya, Kalandpark, Kisvasút, Vidámpark, horgásztavak, gyógy és termálfürdők, lovaglás, lovas-hintón a hegyek- község körbeutazása.

Bővebb információkért tekintse meg honlapunkat: »tovább

A további részleteket a csatolt pdf. fájlban olvashatjátok:    »tájékoztató

 

 


Kategória: SzállásÜdülés


Címkék:

Mi a véleményed ?
Ha szeretnél egy avatart a hozzászólásodhoz, akkor kattints ide: Gravatar.